Fragt kun 40 kr - Fri fragt til pakkeshop, ved køb for over 250kr - forsendelsestid er 3-5 hverdage - læs mere her.

Persondatapolitik


Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at forbedre vores indhold, sende nyheder og til at yde bedre service.  Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvem, der har adgang til dem.

 
PERSONOPLYSNINGER

Vi modtager, indsamler og gemmer alle oplysninger, du indtaster på vores websted eller giver os på anden måde. Derudover indsamler vi din IP-adresse, der bruges til at forbinde din computer til Internettet; og andre oplysninger såsom email adresse; adgangskode, osv. Vi bruger softwareværktøjer til at måle og indsamle sessionsoplysninger. Vi indsamler også personligt oplysninger (inklusive navn, e-mail, adgangskode, adresse), kommentarer, anbefalinger og personlig profil.

Når du gennemfører en transaktion på vores hjemmeside, som en del af processen, indsamler vi personlige oplysninger, du giver os, såsom dit navn, adresse og e-mail-adresse. Dine personlige oplysninger vil kun blive brugt af de ovennævnte specifikke grunde.

OPBEVARING

Vi indsamler sådanne ikke-personlige og personlige oplysninger til følgende formål:

1. At levere god service. 

2. At give vores brugere løbende kundesupport.

3. For at kunne kontakte vores kunder og brugere  mht. nyheder og marketing.

4. For at oprette  statistiske data.

6. For at overholde gældende love og regler.

VIDEREGIVELSE AF OPLYSNINGER

Virksomheden er hostet på Shopify.com-platformen. Shopify.com giver os den online platform, der giver os mulighed for at sælge vores produkter til dig. Dine data kan blive gemt i Shopify.com's databaser og de generelle Shopify.com-applikationer. De gemmer dine data på sikre servere. Alle gatewayer til direkte betaling, der tilbydes af Shopify.com og bruges af vores firma, overholder de standarder, der er fastsat af PCI-DSS som administreret af PCI Security Standards Council, hvilket er en fælles indsats fra mærker som Visa, MasterCard, American Express og Discover. PCI-DSS-krav hjælper med at sikre sikker håndtering af kreditkortoplysninger af vores butik og dets tjenesteudbydere. 

INDSIGT OG KLAGER
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Hvis du ikke længere vil have os til at behandle dine data, bedes du kontakte os på haandlavet.af@gmail.com.   

Hvis du vil: få adgang til, rette, ændre eller slette personlige oplysninger, vi har om dig, opfordres du til at kontakte os på haandlavet.af@gmail.com.