Fragt kun 40 kr - Fri fragt til pakkeshop, ved køb for over 250kr - forsendelsestid er 3-5 hverdage - læs mere her.

Håndlavet af...


  Håndlavet af... er mit hjertebarn.

Hej. Jeg hedder Lisa og jeg er ejer af Håndlavet af...

Haandlavetaf
Jeg har i mange år selv arbejdet med forskelige fibre og lavet produkter og kunst med det. Jeg har solgt disse gennem facebook og venner, men jeg har altid gerne ville ud til et bredere marked. Desuden har jeg også set en masse andre kreative mennesker, prøve at sælge deres ting på div facebook grupper og tænkt at de fortjente et andet og bredere marked at sælge deres ting på. Denne tanke var startskuddet til ideen om butikken Håndlavet af...

Jeg har dog i mange år gået og drømt om, at få egen butik, konceptet har dog ikke været helt på plads - indtil nu. Endelig i efteråret '20 blev drømmen til virkelighed og alle brikker faldt på plads
.
Butikken åbnede dørene 1 dec, og jeg har elsket hvert et minut af det siden.
Sådan lidt personligt om mig, så er jeg fra 1980, uddannet pædagog, og har arbejdet inden for dette felt i 14 år. Jeg har i disse år specialiseret mig i at arbejde med mennesker med medfødt døvblindhed og de kommunikative udfordringer det måtte medføre. Jeg har i mit arbejde som pædagog kunne drage nytte af min viden inden for håndarbejde, og har ofte brugt dette som et redskab i relationsarbejdet her. 
Hjemme har jeg min mand Jacob, to dejlige drenge - der ofte er at finde i butikken også, og vores kat Svend. Vores hus er præget af kreativt rod, med uld og lego i en ligelig blandig spredt rundt i huset.
Jeg håber du vil tage dig tid til at kigge lidt rundt på webshoppen, og nyde de forskellige flotte håndlavede ting. Skulle få mulighed for at kigge ind i butikken også, så vil jeg glæde mig til at se dig.
 VH
Lisa