Fragt kun 40 kr - Fri fragt til pakkeshop, ved køb for over 250kr - forsendelsestid er 3-5 hverdage - læs mere her.

Nyheder — keramik RSSBrændte rødspætter - på den raku brændte måde

Jeg har fået en ny udstiller der laver de fineste ting i keramik.  Det meste af det bliver glaseret med en særlig glasur og raku brændt. Dvs at efter endt brænding og mens keramikken stadig er rødglødende, tages det ud af ovnen og afkøles hurtigt. Dette skaber en fascinerende effekt i glasuren der giver et krakeleret udseende og nogle glasurer får et bronze look eller et nærmest perlemors skinnende look over farven.  Det er helt specielt.  Min nye udstiller Gitte Bech, er oprindelig fra Skagen og er derfor meget inspireret af det maritime.  Derfor har hun både rødspætter, frøer, fisk og endda havfruer med i butikken.  Se mere her i Gittes kollektion af raku brændt keramik

Fortsæt med at læseFra kaffe til kunst: Unika håndlavede kopper stjæler spotlightet

I en verden, hvor "serieproduceret" synes at være normen for alt fra tøj til tech-gadgets, har en stille, men bestemt, revolution fundet sted på køkkenhylderne. Ja, mine damer og herrer, unika håndlavede kopper har gjort deres indtog og er blevet det hotteste accessory til dit morgenbord. Hvordan skete det, spørger du? Lad os dykke ned i den fascinerende verden af kopper, der er så unikke, at de næsten kræver deres eget pas.

Fortsæt med at læsePerfekt uperfekt keramik

Der er kommet en ny udstiller i butikken. Så byd endelig byVictoriaJuul velkommen Victoria laver keramik i den populære cirkus stil, med snoede hanke, bølgede former og en finurlig kant.  Victoria Juul arbejder på at bryde rammerne for hvordan service og brugskunst skal se ud og laver keramik der skal skabe blikfang og starte samtaler. Hun går efter et bemærkelsesværdigt look fremfor det perfekte. Er det noget for dig, så kig endelig ind i hendes kollektion.

Fortsæt med at læse