Fragt kun 40 kr - Fri fragt til pakkeshop, ved køb for over 250kr - forsendelsestid er 3-5 hverdage - læs mere her.

Præsentation af Ida Marie


Ida nok efterhånden den af mine udstillere, der har fået flest ting i butikken på kortest tid. Som hun selv skriver nedenfor, er hun meget kreativ og bevæger sig over flere former for kreative udtryk, uden problemer.
Ida er ofte nede i butikken med nye ting hun lige har nået at få lavet. Når hun kommer, ved jeg godt, at jeg skal sætte en halv times tid af til at snakke, for af en eller anden grund ender vi altid med, at der er gået en halv til en hel time og tiden er fløjet afsted.
Ida fortæller om sig selv:
Hej, mit navn er Ida
Jeg er roden bag roeds.vaerksted
Jeg elsker at være kreativ med forskellige materialer som, læder, pels, bomuld og sølv. Jeg redesigner tøj - ofte i læder og laver tasker. Nogle gange, hvis jeg synes en t-shirt har et flot print, laver jeg den om til en body til en baby.
 
Indenfor de sidste par år, har jeg arbejdet en del med at lave smykker. Ellers syer jeg meget børnetøj og børnesengetøj.
Jeg synes der skal farver på, derfor har jeg næsten altid farverigt tøj på, med flotte motiver, blomster, prikker eller striber. Både ved børnetøjet, men også kjoler jeg syer, er jeg særligt inspireret af retro blomster. Lidt 70’er stil. Denne flotte parka coat på billedet, har jeg selv lavet, med stor inspiration fra de grønne parka coats fra 70’erne. Ræven på jakken har min svigerfar skudt, så ræven ikke blev ved med, at spise naboens høns.
roeds

Indsend en kommentar