Fragt kun 40 kr - Fri fragt til pakkeshop, ved køb for over 250kr - forsendelsestid er 3-5 hverdage - læs mere her.

Præsentation af Fie Samson


Jeg vil rigtig gerne bruge bloggen her, til blandt andet at præsentere de folk der udstiller i min butik. Jeg vil gerne starte med at præsentere jer for Fie.
 
Fie var en af de første jeg kontaktede for at høre om hun ville sælge sine ting ved mig. Jeg have et stykke tid fulgt hende på tik tok og se mange smukke videoer om hvordan hun lavede sine smykker og malerier. Hvis du følger hende på Instagram kan du selv se mange af dem der.
 
De første ting Fie sendte til mig, overvældede mig totalt. Farverige kunstværker i alcohol inc, glimmer og posca tusch. Smykker og nøglering der tilføjede og stadig tilføjer, min hverdag et tiltrængt drys af glimmer. Flotte malerier på runde lærreder. Meget har fundet nye hjem, men jeg får løbende nyt sendt og jeg skal beherske mig meget for ikke at tilrane mig det hele.
 
Fie fortæller om sig selv:
Jeg hedder Fie Samson og er uddannet Tekstilformidler. Det at være kreativ har altid været en del af den jeg er. Jeg har tegnet siden jeg var 7år, men de sidste par år har mine kreative projekter virkelig taget fart. Min stil og materialer har ændret sig til nu at virkelig udtrykke den jeg er.
Jeg udstiller på nuværende tidspunkt, mine værker på diverse restaurationer i København.
 
Under coronaen har jeg taget fat i smykkefremstillingen også, og åbnet op for en verden af glitter og statement jewelry.
 
Følg hende evt på Instagram: @Oejenguf
ojenguf

Indsend en kommentar