Fragt kun 40 kr - Fri fragt til pakkeshop, ved køb for over 250kr - forsendelsestid er 3-5 hverdage - læs mere her.

Præsentation af Dorthe Nielsen


Dorthe har bragt en masse dejlig voksenstrik ind i butikken. Det var en tiltrængt tilføjelse i en butik, der på det tidspunkt var meget præget af syet børnetøj. Dorthes strik er i super kvalitet og i unikke designs.
 
Dorthe fortæller om sig selv.
 
Hej
Jeg hedder Dorthe og er uddannet syerske og tilskærer og står bag www.MissMary.dk og www.MiniogMax.dk
Jeg har syet og strikket i godt 40 år, så det er blevet til mange spændende ting igennem årene. Allerede i mine unge år tog jeg alle de kreative kurser, jeg havde mulighed for indenfor syning, læderarbejde, perlearbejde, kunstmaling, strikning mm. Dog fik syningen overtaget, da jeg var ca. 13 år. Som 15-årig fik jeg min første brugte symaskine, for som min far sagde: ”Lad os nu se, hvor længe den interesse holder”. Symaskinen holdt i 3 år og afgik ved døden med røg og damp, men interessen var stor, hvorefter mine forældre købte en hel ny symaskine til mig – det passede heldigvis med min 18- års fødselsdag. Den maskine har jeg faktisk stadigvæk og den syer fint, dog har jeg investeret i flere nye maskiner, som er mere velegnet til de tynde stoffer, som jeg arbejder med.
I 1996 blev jeg færdig med en uddannelse som syerske og tilskærer. Dette var for alvor startskuddet til min virksomhed, hvor jeg gennem årene har produceret meget tøj til Square Dansere, alt fra joggingtøj til fine selskabskjoler, forandringer og reparationer.
 
Den dag i dag elsker jeg stadig at være kreativ med stof og garn, dog skal lige nævnes, at systuen er og bliver en bibeskæftigelse og jeg arbejder fuldtid ved siden af.
Det jeg brænder mest for er forandring af brudekjoler til dåbskjoler, hvor udfordringen jo består i at få brudekjolens sjæl med i den færdige dåbskjole, sådan at brudekjolen tydeligt afspejles i dåbskjolen. Samtidig syer jeg en del spændende ting til brudeparret, f.eks. personlige strømpebånd, lommetørklæder med små vers mm.
Herudover er en stor del af min virksomhed broderi af navne på dåbskjoler, ride-underlag, profiltøj mm. Jeg tilbyder også brodering af logoer.
Når jeg ikke arbejder med dette, bruger jeg tid på min børnetøjskollektion ”Mini & Max” – som er nyeste skud på stammen og her arbejder jeg foreløbig med fokus på lækkert tøj til børn fra 0 – 3 år samt pigekjoler op til str. 6/8 år. Fokus ligger bl.a. på god pasform, praktisk og god kvalitet. De fleste metervarer er Øko-tex mærket.
Når symaskinerne står stille, strikker jeg en del og laver også selv designs. Når jeg laver designs bliver de som regel strikket op i flere størrelser, som så bliver sat til salg. Andre gange har jeg noget garn tilovers, som bliver strikket op i f.eks. børnetrøjer i stedet for at det bare ligger. Disse modeller bliver solgt under navnet Kattens Masker.
blog

Indsend en kommentar