Fragt kun 40 kr - Fri fragt til pakkeshop, ved køb for over 250kr - forsendelsestid er 3-5 hverdage - læs mere her.

Håndværk og Design Marked i Aalborg - 3/8 2024


Efter et øjebliks indskydelse og stor interesse, afholder jeg en sommer version af Aalborgs hyggeligste Håndværk og Design marked.

Efter et øjebliks indskydelse og stor interesse, afholder jeg en sommer version af Aalborgs hyggeligste Håndværk og Design marked.

Det bliver den 3 august og kommer til at foregå sammen sted som sidst, altså på Sohngårdsholmsvej 47 i Aalborg Friskoles lokaler. 

Der er allerede næsten solgt ud af pladser, så heldigvis er der andre end mig, der synes det kunne være hyggeligt med et sommermarked.

Der er et tydeligt mønster af gengangere fra de andre markeder. Og mange af dem er aktive udstillere i Håndlavet af i forvejen. 

Du kan bla glæde dig til at møde Grevlund Design med sine flotte veste og jakker i kantha quilt, Made by Lundberg der bla har nøgleringe, bogmærker og bogcovers med i eget design og en af de nyeste udstillere i butikken - byV der har flotte tuftede værker med.

Entréen er som altid Gratis. så tag endelig alle med du kender.

Der vil kunne købes kaffe, juice og kage ved Blårævenes café og der er åbent til legepladsen, så dem der trænger til en pause på gyngerne, kan benytte sig af dette.

 

Plads til særlige behov:

Da jeg prioriterer at der ikke bliver fyldt op med stande på hver en millimeter, så er stemningen på mine markeder rolig og knap så stressende som andre markeder. Dette gør, at det er nemmere at være på Håndværk og Design marked, selvom man har udfordringer ifht let overstimulering på sine sanser eller har det svært på steder med mange mennesker.

Desuden er det nemt at holde pauser både i den tilstødende cafe eller udeområderne.

Dog kan jeg anbefale at man kommer lige når markedet åbner, eller den sidste time, for at undgå at der er for mange besøgende.

Der er også rampe og kørestolsvenlige faciliteter og plads til at kunne komme rundt med hjul på, hvis man har de hjælpemidler i sit liv.

 

Praktisk information.

Markedet afholdes på Sohngaardholms vej 47, 9000 Aalborg

Entreen er gratis og markedet er afholdt i Aalborg Friskoles lokaler, så tag gerne de mindste med og gør en tur ud af det. De er velkommen til at benytte legepladsen mens du kigger på lækkerheder. (ja du må da også gerne selv tage en gyngetur)

Kommer du med:

 • Bus, så stopper nr 2 (stoppested Danalien) tæt ved skolen
 • Bil, så er der et parkeringhus lige før skolen, hvor du kan parkere for 10kr/pr påbegyndt time. (apcoa parking)
 • Cykel, så kan du køre nærmest til døren og der er fin cykelparkering ved skolen.

2 kommentarer


 • Jane Christensen

  Hej
  Jeg vil hører om man kan kom med på kunst markedet
  Jeg er ude og udstiller med mit keramik og kunne godt tænke mig at komme med ved jer .
  Mit keramik er krukker – mænd – fugle og meget mere. Mine farver er meget jordfarver sort ler og blålige farver.
  Har du mere du gerne vil vide eller billeder må du meget gerne skrive til mig.
  Håber at hører fra dig
  Mvh Jane


 • Lise Winther

  Kan man måske blive inviteret næste gang I holder marked? Jeg laver keramik
  Vh Lise


Indsend en kommentar