Fragt kun 40 kr - Fri fragt til pakkeshop, ved køb for over 250kr - forsendelsestid er 3-5 hverdage - læs mere her.

10 Unikke Gaveidéer til Konfirmanden i 2024


Konfirmationen er en betydningsfuld milepæl i de fleste unges liv, og det er en lejlighed, der fortjener at blive fejret med særlige og mindeværdige gaver.

Men med så mange muligheder derude kan det være svært at vælge den perfekte gave til konfirmanden i 2024. Frygt ikke! Her er 5 unikke gaveidéer fra Håndlavet af, der vil glæde enhver konfirmand og efterlade et varigt indtryk:

1: Er konfirmanden en der gerne går med fine smykker, er øreringe med ferskvandsperler det helt store hit ved de unge nu. Disse ørestikkere fra byTherslund kunne være et bud

2: Er vedkommende mere til mindeværdigt kunst, så kunne et kunstprint fra Fantasi og Tegneri måske være noget eller måske var en af de originale tegninger fra Lykkeart perfekt til konfirmanden.

3: Søger du bare en lille gave til konfirmanden, så kan jeg anbefale de enkle nøgleringe fra unika nord med teksten konfirmand 2024 indpræget. De fåes i forskellige farver, så der skal nok være en der passer i konfirmandens stil.

4: En lille filøjs der passer til konfirmandens personlighed, ville også være en god gave idé. Ofte får konformanden penge eller oplevelser, der selvfølgelig også er gode til et ungt menneske. Men sjældent får de noget de kan kigge på om flere år, og tænke tilbage på konfirmationen. Det kan de med filøjsen fra artstuff and coolstuff her

5: En vældig praktisk men moderigtig gave, kunne være en bumbag i fede farver. Passer en mere enkelt udseende bumbag bedre, så kan du også finde det her. Denne kan konfirmanden bruge i hverdagen, til mobil, nøgler mm, og stadig følge med i modens trend.

 

Har du brug for flere bud på gaver og tilbehør til konfirmanden, så har jeg fundet flere forslag her.

Skal du bruge et flot kort til konfirmanden, så jeg kan også klare det. Men så skal du kigge her. 

 

Rigtig god konfirmation!


Indsend en kommentar